Overslaan en naar de inhoud gaan

Eurocommissaris Frans Timmermans 'scout' voor Roda JC

Geplaatst opdonderdag 18 januari 2018 - 20:44

Eurocommissaris Frans Timmermans beperkt zijn steun voor Roda JC niet tot de aanmoedigingen vanaf de tribune. Timmermans stuurt vanuit het buitenland ook spelerstips naar technisch directeur Harm van Veldhoven.

Dat zegt Van Veldhoven in het L1-programma AvondGasten.

Interessante spelers
In zijn functie als vice-voorzitter van de commissie reist Timmermans veel. Over de grens ziet de fervente aanhanger van Roda JC blijkbaar regelmatig interessante spelers. "Ik zoek de betreffende speler dan op en moet vaststellen dat de heer Timmermans ook kennis van zaken heeft als het om spelers gaat", zegt Van Veldhoven.

Video: L1

Prijskaartje
Het blijft vaak wel bij een aanbeveling; een concrete transfer heeft het 'werk' van Timmermans niet opgeleverd. "Meestal is die speler voor ons niet te betalen. Frans is een felle supporter en ik vind het bijzonder leuk dat hij met ons meedenkt", besluit Van Veldhoven.

Bekijk de hele uitzending van AvondGasten op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen