Overslaan en naar de inhoud gaan

Eurlings zwijgt over mishandeling: 'Mijn verhaal komt nog'

Geplaatst opdonderdag 28 april 2016 - 11:08

Camiel Eurlings verscheen woensdag voor het eerst sinds lange tijd weer in het openbaar. Over de aangifte van mishandeling door zijn ex-vriendin wilde Eurlings het echter niet hebben.

Aan de zijde van onder meer premier Mark Rutte werd de oud-minister en voormalig KLM-topman woensdag gespot tijdens een Koningsdag-vaartocht over de Amsterdamse grachten.

Aangifte
Reden voor De Telegraaf om te informeren naar de aangifte tegen hem. De Valkenburger werd onlangs aangeklaagd door een voormalig fotomodel. Zij zou ernstig mishandeld zijn door de voormalig golden boy van het CDA. De vrouw zou daarbij oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog hebben opgelopen.

Verhaal komt
Eurlings hult zich sindsdien in stilzwijgen en ook op Koningsdag wilde hij niet reageren op de aangifte. "Mijn verhaal komt nog", was het enige dat hij over de zaak kwijt wilde. Ook beweerde Eurlings dat hij niet ondergedoken zit sinds het nieuws naar buiten kwam. "Ik ben geen politicus meer, dus krijg ik minder aandacht. Ik kies mijn momenten. Iedereen die mij kent, weet dat ik niet duik."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Ex-vriendin: 'Camiel Eurlings heeft wel een strafblad'
Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'
Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen