Overslaan en naar de inhoud gaan

Eurlings zwijgt over mishandeling: 'Mijn verhaal komt nog'

Geplaatst opdonderdag 28 april 2016 - 11:08

Camiel Eurlings verscheen woensdag voor het eerst sinds lange tijd weer in het openbaar. Over de aangifte van mishandeling door zijn ex-vriendin wilde Eurlings het echter niet hebben.

Aan de zijde van onder meer premier Mark Rutte werd de oud-minister en voormalig KLM-topman woensdag gespot tijdens een Koningsdag-vaartocht over de Amsterdamse grachten.

Aangifte
Reden voor De Telegraaf om te informeren naar de aangifte tegen hem. De Valkenburger werd onlangs aangeklaagd door een voormalig fotomodel. Zij zou ernstig mishandeld zijn door de voormalig golden boy van het CDA. De vrouw zou daarbij oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog hebben opgelopen.

Verhaal komt
Eurlings hult zich sindsdien in stilzwijgen en ook op Koningsdag wilde hij niet reageren op de aangifte. "Mijn verhaal komt nog", was het enige dat hij over de zaak kwijt wilde. Ook beweerde Eurlings dat hij niet ondergedoken zit sinds het nieuws naar buiten kwam. "Ik ben geen politicus meer, dus krijg ik minder aandacht. Ik kies mijn momenten. Iedereen die mij kent, weet dat ik niet duik."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Ex-vriendin: 'Camiel Eurlings heeft wel een strafblad'
Camiel Eurlings: 'wel handtastelijk, geen mishandeling'
Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen