Overslaan en naar de inhoud gaan

Eurlings wil 'constructief en welwillend' in de weer met ex

Geplaatst opwoensdag 21 september 2016 - 20:48

Camiel Eurlings gaat 'constructief en welwillend' meewerken aan de mediation met zijn ex-vriendin Tessa Rolink.

Dat heeft zijn voorlichter laten weten.

Vervolging
De Valkenburgse ex-minister wordt definitief vervolgd voor mishandeling van Rolink, vorig jaar juli. In het pakket maatregelen dat het Openbaar Ministerie tegen Eurlings neemt hoort ook een bemiddelingspoging. De voormalige geliefden kregen vorige week het voorstel van het OM voor mediation. Ze hebben 15 dagen bedenktijd om daarop in te gaan, of Rolink dat ook doet is nog de vraag.

Lees ook: OM vervolgt Eurlings voor huiselijk geweld

Opgelucht
Behalve dat hij meedoet aan de mediation-poging, laat Eurlings ook weten dat hij "opgelucht (is) dat aan een lange periode van onzekerheid nu een einde lijkt te zijn gekomen." Verder zegt hij dat hij steeds "alle medewerking aan het onderzoek heeft gegeven" en volgens afspraak niet de publiciteit heeft gezocht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM vervolgt Camiel Eurlings voor huiselijk geweld
Onderzoek mishandelingszaak Eurlings nog niet klaar
IOC: mishandelingszaak Eurlings is 'privékwestie'
Ex-vriendin weigert gesprek met Camiel Eurlings
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen