Overslaan en naar de inhoud gaan

Euregionaal showcasefestival DVERS strijkt neer in Sittard

Geplaatst opdonderdag 24 augustus 2017 - 16:13

Het euregionale showcasefestival DVERS strijkt dit jaar voor de negende keer neer in Sittard.

Op 30 september brengen jonge talentvolle bands hun muziek ten gehore in de horecagelegenheden aan de Markt en in poptempel Volt.

Drie onderdelen
DVERS, een initiatief van Stichting Popmuziek Limburg, bestaat dit jaar uit drie onderdelen: een conferentie voor professionals uit de popsector, een popdiner voor programmeurs en boekers uit de euregio én natuurlijk het Euregionaal showcasefestival.

Muziek
In de avonduren kan het publiek genieten van maar liefst 80 acts uit Nederland, België en Duitsland. Zo zijn onder andere bands met welluidende namen gestrikt als Baltimore, HEISA, Seymour Sachs, That Straw That Broke The Donkey’s Back, LAPSCHWANZ en Moeders Mooiste. Deze optredens zijn verspreid over 17 verschillende podia in de binnenstad. Klik hier voor meer informatie over het festival.

1Limburg doet op 30 september uitgebreid verslag van DVERS.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen