Overslaan en naar de inhoud gaan

Euregionaal hiphop-festival Hip Hub Hooray van start

Geplaatst opzaterdag 28 juli 2018 - 6:00

In Tongeren, vlak over de grens de grens bij Maastricht, begint zaterdag het grensoverschrijdende cultuurproject Hip Hub Hooray.

Daarin gaan tientallen jongeren uit de hip hop scene uit Nederland, België en Duitsland met elkaar aan de slag op het terrein van de Ambiorix-kazerne in Tongeren.

Graffiti
De
jongeren kunnen er creatieve workshops volgen op het gebied van graffiti, streetdance en rap. De Provincie Limburg ondersteunt het project financieel. Volgens de organisatie bruist de euregio van het hiphoptalent, maar werken nu nog ze los van elkaar. En dat is jammer. Daarom worden de jongeren met elkaar in contact gebracht, zodat ze elkaar in de toekomst weten te vinden.

Lees ook: Provincie betaalt mee aan euregionaal hiphop-festival

Festival
Het cultuurproject wordt op 29 september afgesloten met een festival. Onder andere Stikstof, Sevn Alias, Isha, La Smala, Juicy en Hef maken dan hun opwachting in de Ambiorixkazerne in Tongeren.

Lees ook: Nieuw euregionaal hiphop-festival maakt line-up bekend

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen