Overslaan en naar de inhoud gaan

Euregionaal Alert voor twee vermiste Limburgers

Geplaatst opdinsdag 9 april 2019 - 9:29

In de hele Euregio is opgeroepen om uit te kijken naar twee vermiste Limburgers.

Voor de twee vermissingen is dinsdagmorgen een Euregionaal Alert verzonden.

Linne
Een van de twee vermisten is een vrouw uit Linne. De 55-jarige Brenda Pol verdween zaterdagmiddag uit huis, ging nog even naar haar moeder in Thorn en is sindsdien spoorloos. Volgens de politie vertrok ze zaterdagmiddag in verwarde toestand. Ze rijdt in een zwarte Nissan Note met kenteken 28-NVP-7.

Lees ook: Bezorgdheid om vermiste Brenda Pol uit Linne

Rollator
De tweede vermiste naar wie wordt gezocht is Maastrichtenaar Cornelis van der Jagt. Deze 77-jarige man, die loopt met een rollator, verdween op 3 april.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen