Overslaan en naar de inhoud gaan

Euregionaal Alert voor twee vermiste Limburgers

Geplaatst opdinsdag 9 april 2019 - 9:29

In de hele Euregio is opgeroepen om uit te kijken naar twee vermiste Limburgers.

Voor de twee vermissingen is dinsdagmorgen een Euregionaal Alert verzonden.

Linne
Een van de twee vermisten is een vrouw uit Linne. De 55-jarige Brenda Pol verdween zaterdagmiddag uit huis, ging nog even naar haar moeder in Thorn en is sindsdien spoorloos. Volgens de politie vertrok ze zaterdagmiddag in verwarde toestand. Ze rijdt in een zwarte Nissan Note met kenteken 28-NVP-7.

Lees ook: Bezorgdheid om vermiste Brenda Pol uit Linne

Rollator
De tweede vermiste naar wie wordt gezocht is Maastrichtenaar Cornelis van der Jagt. Deze 77-jarige man, die loopt met een rollator, verdween op 3 april.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen