Euregionale prijs voor Jeu Titulaer

CDA-statenlid Jeu Titulaer is onderscheiden met de Euregiorozet.

Provincie akkoord met nieuwe opzet Euregio

Het Limburgs Parlement gaat in grote meerderheid akkoord met de nieuwe structuur van het samenwerkingsverband Euregio Maas-Rijn.

Nieuwe opzet voor samenwerkingsverband Euregio Maas-Rijn

Het samenwerkingsverband Euregio Maas-Rijn krijgt een nieuwe structuur.

Euregio Maas-Rijn tegen tolheffing op Duitse snelwegen

Het samenwerkingsverband Euregio Maas-Rijn heeft zich nogmaals unaniem uitgesproken tegen het heffen van tol voor personenauto's op de Duitse snelwegen.

‘Gratis reisdag voor jongeren’

Elke jongere die 18 jaar wordt zou een gratis euregioticket moeten krijgen. Daarmee kan hij of zij een dag door het grensgebied van de Euregio Maas-Rijn reizen.

Verdeeldheid over nieuwe opzet Euregio Maas-Rijn

Er is grote verdeeldheid binnen de Euregio Maas-Rijn over een nieuwe opzet van het samenwerkingsverband. Drie van de vijf regio's zien daar niets in.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV