Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Eten en vergaderen in Limburgse ambassade

Geplaatst opmaandag 15 september 2014 - 7:49

In Den Haag staat de Limburgse ambassade maandag in het teken van kennis en dineren.

De hele dag zijn er allerlei bijeenkomsten. Er wordt onder meer gesproken over de economische kracht van de Chemelot Campus en de Maastricht Health Campus.

Talentontwikkeling
De provincie hoopt dat het ministerie van Onderwijs meer aandacht gaat besteden aan talentontwikkeling in Limburg. Daarnaast is er een bijeenkomst van het Limburgse Prins Bernhard Cultuur Fonds Limburg.

Tijdelijke ambassade
Afgelopen vrijdag opende de tijdelijke ambassade in Den Haag. Deze staat er in het kader van de tweede editie van het prinsjesfestival. In de hele stad worden rond de Derde Dinsdag van September verschillende activiteiten gehouden. Dit jaar is Limburg uitgekozen om zich hier als provincie aan te verbinden.

De tijdelijke ambassade zit in het statige Johan de Witthuis aan de Kneuterdijk. Vanuit de ambassade presenteert de provincie zich een week lang op allerlei manieren.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Limburgse ambassade in Den Haag officieel open
Partijen geregeld verdeeld over Limburgse kwesties
'Gewone' Limburgers wonen troonrede bij
Schutterijen Puth en Belfeld erewacht op Prinsjesdag
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen