Overslaan en naar de inhoud gaan

Eten en vergaderen in Limburgse ambassade

Geplaatst opmaandag 15 september 2014 - 7:49

In Den Haag staat de Limburgse ambassade maandag in het teken van kennis en dineren.

De hele dag zijn er allerlei bijeenkomsten. Er wordt onder meer gesproken over de economische kracht van de Chemelot Campus en de Maastricht Health Campus.

Talentontwikkeling
De provincie hoopt dat het ministerie van Onderwijs meer aandacht gaat besteden aan talentontwikkeling in Limburg. Daarnaast is er een bijeenkomst van het Limburgse Prins Bernhard Cultuur Fonds Limburg.

Tijdelijke ambassade
Afgelopen vrijdag opende de tijdelijke ambassade in Den Haag. Deze staat er in het kader van de tweede editie van het prinsjesfestival. In de hele stad worden rond de Derde Dinsdag van September verschillende activiteiten gehouden. Dit jaar is Limburg uitgekozen om zich hier als provincie aan te verbinden.

De tijdelijke ambassade zit in het statige Johan de Witthuis aan de Kneuterdijk. Vanuit de ambassade presenteert de provincie zich een week lang op allerlei manieren.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Limburgse ambassade in Den Haag officieel open
Partijen geregeld verdeeld over Limburgse kwesties
'Gewone' Limburgers wonen troonrede bij
Schinnen Drugsafval Drugs
'Drie miljoen voor politie Limburg, Brabant en Zeeland'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen