Overslaan en naar de inhoud gaan

Esther Paulus-Maalsté nieuwe Topvrouw van Limburg 2021

Geplaatst opdonderdag 22 april 2021 - 19:22

Esther Paulus-Maalsté is uitgeroepen tot Topvrouw van Limburg 2021. De storemanager van De Bijenkorf in Maastricht kreeg de zilveren Topvrouw Limburg-ring uit handen van Edith Schippers, president van DSM Nederland.

De vakjury hield bij haar besluit ook rekening met de vele duizenden stemmen van het publiek.

Donderdag vond de negende editie van de verkiezing Topvrouw van Limburg plaats. Door corona werd deze verkiezing vorig jaar noodgedwongen uitgesteld. Dit jaar was de verkiezing live bij L1 te volgen vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

Onzekerheden overwinnen
In haar pitch vertelde Paulus-Maalsté hoe ze door pesten in haar jeugd heel onzeker werd en enorm heeft moeten knokken om die onzekerheden te overwinnen. Toen dat lukte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar, zeker toen ze storemanager van De Bijenkorf in Maastricht werd.

Drijfveren
"Mijn drijfveer is dat ik het beste uit mijn team wil halen, maar dat kan niet zonder een team dat ook voor mij als leider wil gaan", aldus de kersverse Topvrouw van Limburg. "Voorbeeldgedrag en oprechte aandacht voor de mensen is de sleutel tot succes. Als De Bijenkorf Maastricht hebben wij al twee jaar op rij de hoogste medewerkerstevredenheid behaald van alle vestigingen in het land. Daar ben ik ontzettend trots op. ik vind het belangrijk dat we ook iets terugdoen voor de maatschappij door samen met mijn collega's de handen uit de mouwen te steken en te participeren in goede maatschappelijke doelen."

Paulus-Maalsté nam het in de finale op tegen Maria Jacobs van bestralingsinstituut Maastro en advocaat Hayat Barrahmun uit Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen