Overslaan en naar de inhoud gaan

Esther Paulus-Maalsté nieuwe Topvrouw van Limburg 2021

Geplaatst opdonderdag 22 april 2021 - 19:22

Esther Paulus-Maalsté is uitgeroepen tot Topvrouw van Limburg 2021. De storemanager van De Bijenkorf in Maastricht kreeg de zilveren Topvrouw Limburg-ring uit handen van Edith Schippers, president van DSM Nederland.

De vakjury hield bij haar besluit ook rekening met de vele duizenden stemmen van het publiek.

Donderdag vond de negende editie van de verkiezing Topvrouw van Limburg plaats. Door corona werd deze verkiezing vorig jaar noodgedwongen uitgesteld. Dit jaar was de verkiezing live bij L1 te volgen vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

Onzekerheden overwinnen
In haar pitch vertelde Paulus-Maalsté hoe ze door pesten in haar jeugd heel onzeker werd en enorm heeft moeten knokken om die onzekerheden te overwinnen. Toen dat lukte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar, zeker toen ze storemanager van De Bijenkorf in Maastricht werd.

Drijfveren
"Mijn drijfveer is dat ik het beste uit mijn team wil halen, maar dat kan niet zonder een team dat ook voor mij als leider wil gaan", aldus de kersverse Topvrouw van Limburg. "Voorbeeldgedrag en oprechte aandacht voor de mensen is de sleutel tot succes. Als De Bijenkorf Maastricht hebben wij al twee jaar op rij de hoogste medewerkerstevredenheid behaald van alle vestigingen in het land. Daar ben ik ontzettend trots op. ik vind het belangrijk dat we ook iets terugdoen voor de maatschappij door samen met mijn collega's de handen uit de mouwen te steken en te participeren in goede maatschappelijke doelen."

Paulus-Maalsté nam het in de finale op tegen Maria Jacobs van bestralingsinstituut Maastro en advocaat Hayat Barrahmun uit Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen