Overslaan en naar de inhoud gaan

Essity breidt productie incontinentiematerialen flink uit

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 9:12

Gezondheidsbedrijf Essity gaat de productiecapaciteit van incontinentiematerialen flink uitbreiden.

Met behulp van de nieuwste technieken kunnen er straks speciale beschermende broekjes van incontinentiemateriaal gemaakt worden. In allerlei verschillende kleurtjes.

Voorbereiding
Essity gaat komend voorjaar beginnen met de eerste bouwtechnische aanpassingen voor de invoering van de nieuwe productielijn. In september 2020 zal vervolgens gestart worden met de bouw van de nieuwe machine en in het eerste kwartaal van 2021 moeten de eerste incontinentiebroekjes geproduceerd worden.

Groot compliment
Essity is een groot internationaal bedrijf met meerdere productielocaties over de hele wereld. "Dat er gekozen wordt voor een 'duur' land als Nederland om een nieuwe productielijn te introduceren, wil iets zeggen over onze fabriek." Fabrieksdirecteur Frank Pörteners van Essity Gennep ziet de komst van de nieuwe machine dan ook als een 'mooie beloning voor jarenlang hard werken'.

"Dit hoge niveau van produceren bereik je alleen met de beste medewerkers. De continuïteit van de fabriek is hiermee gewaarborgd en daar zijn wij enorm trots op", aldus Pörteners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen