Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Outdoor maakt line-up en thema bekend

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 10:07

Essential Outdoor heeft de eerste namen van de affiche bekendgemaakt. Dit jaar zullen nationale en internationale artiesten hun opwachting in Heerlen maken.

Zo staan onder andere Jebroer, Mr. Polska, Mental Theo, The Darkraver, Famke Louise, Jay Hardway, Brennan Heart en Sevn Alias op het podium van het Coriopolis, waar het dancefestival op 7 juli plaatsvindt.

La Fiesta Loca
Het hele festijn zal Mexicaanse sferen ademen. Het thema is dan ook La Fiesta Loca. Het festivalterrein zal dit jaar uit tien verschillende areas bestaan. Zo is er bijvoorbeeld een gebied waar bezoekers aan de gewichten kunnen hangen, een area waar een skippybal-race zal worden gehouden en een plek waar tapas kunnen worden gegeten.

Internationaal
De eerste editie van Essential was in 2012. Toen trokken zo'n 800 feestgangers naar discotheek Galouppe in Gulpen. Het bleek een schot in de roos: het festival trok afgelopen jaar zo'n 10.000 bezoekers. En dat is internationaal niet onopgemerkt gebleven. Twee grote festivalorganisaties hebben interesse om Essential gedeeltelijk of helemaal over te nemen en er een internationaal festival van te maken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op 17 april van start. Het festival wordt op 7 juli gehouden. Kijk voor meer info op de website van Essential Outdoor.

Foto: Essential Outdoor
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen