Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Outdoor maakt line-up en thema bekend

Geplaatst opwoensdag 4 april 2018 - 10:07

Essential Outdoor heeft de eerste namen van de affiche bekendgemaakt. Dit jaar zullen nationale en internationale artiesten hun opwachting in Heerlen maken.

Zo staan onder andere Jebroer, Mr. Polska, Mental Theo, The Darkraver, Famke Louise, Jay Hardway, Brennan Heart en Sevn Alias op het podium van het Coriopolis, waar het dancefestival op 7 juli plaatsvindt.

La Fiesta Loca
Het hele festijn zal Mexicaanse sferen ademen. Het thema is dan ook La Fiesta Loca. Het festivalterrein zal dit jaar uit tien verschillende areas bestaan. Zo is er bijvoorbeeld een gebied waar bezoekers aan de gewichten kunnen hangen, een area waar een skippybal-race zal worden gehouden en een plek waar tapas kunnen worden gegeten.

Internationaal
De eerste editie van Essential was in 2012. Toen trokken zo'n 800 feestgangers naar discotheek Galouppe in Gulpen. Het bleek een schot in de roos: het festival trok afgelopen jaar zo'n 10.000 bezoekers. En dat is internationaal niet onopgemerkt gebleven. Twee grote festivalorganisaties hebben interesse om Essential gedeeltelijk of helemaal over te nemen en er een internationaal festival van te maken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op 17 april van start. Het festival wordt op 7 juli gehouden. Kijk voor meer info op de website van Essential Outdoor.

Foto: Essential Outdoor
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen