Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential op volle sterkte voor weekendfestival

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 10:11

Essential heeft de krachten gebundeld met het Amsterdamse E&A Events. De organisatie is nu op volle sterkte om het Essential Festival door te laten groeien tot een weekendfestival.

Eerder werd al bekend dat de organisatie van het dancefestijn de handen ineen had geslagen met 4PM Entertainment. De drie partijen gaan er samen, onder de vlag van We Are Entertainment, aan werken om van Essential Festival een volwaardig weekendfestval te maken.

2021
De doelstelling is om in 2021 uit te groeien tot een weekend lang feestgedruis. "Met het globale netwerk, de fanbase, concepten en investeringen vanuit E&A Events is We Are Entertainment klaar om Essential Festival precies de juiste zet te geven om de ambities voor 2021 waar te maken en al in 2019 een nóg hoger belevingsniveau in line-up en decoratie te bieden", zegt Kenny Mordang van Essential.

Lees ook: Essential Festival moet doorgroeien naar weekend

Oost-Maarland
Essential vindt dit jaar voor het eerst plaats bij het dagstrand van Oost-Maarland. De organisatie heeft Heerlen verruild voor het recreatiepark bij het grindgat. Volgens de organisatie is dit een plek die past bij de ambities. Het terrein is immers geschikt om zo'n 20.000 bezoekers per dag te ontvangen.

Lees ook: Essential verruilt Heerlen voor grindgat Oost-Maarland

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen