Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential op volle sterkte voor weekendfestival

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 10:11

Essential heeft de krachten gebundeld met het Amsterdamse E&A Events. De organisatie is nu op volle sterkte om het Essential Festival door te laten groeien tot een weekendfestival.

Eerder werd al bekend dat de organisatie van het dancefestijn de handen ineen had geslagen met 4PM Entertainment. De drie partijen gaan er samen, onder de vlag van We Are Entertainment, aan werken om van Essential Festival een volwaardig weekendfestval te maken.

2021
De doelstelling is om in 2021 uit te groeien tot een weekend lang feestgedruis. "Met het globale netwerk, de fanbase, concepten en investeringen vanuit E&A Events is We Are Entertainment klaar om Essential Festival precies de juiste zet te geven om de ambities voor 2021 waar te maken en al in 2019 een nóg hoger belevingsniveau in line-up en decoratie te bieden", zegt Kenny Mordang van Essential.

Lees ook: Essential Festival moet doorgroeien naar weekend

Oost-Maarland
Essential vindt dit jaar voor het eerst plaats bij het dagstrand van Oost-Maarland. De organisatie heeft Heerlen verruild voor het recreatiepark bij het grindgat. Volgens de organisatie is dit een plek die past bij de ambities. Het terrein is immers geschikt om zo'n 20.000 bezoekers per dag te ontvangen.

Lees ook: Essential verruilt Heerlen voor grindgat Oost-Maarland

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen