Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential op volle sterkte voor weekendfestival

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 10:11

Essential heeft de krachten gebundeld met het Amsterdamse E&A Events. De organisatie is nu op volle sterkte om het Essential Festival door te laten groeien tot een weekendfestival.

Eerder werd al bekend dat de organisatie van het dancefestijn de handen ineen had geslagen met 4PM Entertainment. De drie partijen gaan er samen, onder de vlag van We Are Entertainment, aan werken om van Essential Festival een volwaardig weekendfestval te maken.

2021
De doelstelling is om in 2021 uit te groeien tot een weekend lang feestgedruis. "Met het globale netwerk, de fanbase, concepten en investeringen vanuit E&A Events is We Are Entertainment klaar om Essential Festival precies de juiste zet te geven om de ambities voor 2021 waar te maken en al in 2019 een nóg hoger belevingsniveau in line-up en decoratie te bieden", zegt Kenny Mordang van Essential.

Lees ook: Essential Festival moet doorgroeien naar weekend

Oost-Maarland
Essential vindt dit jaar voor het eerst plaats bij het dagstrand van Oost-Maarland. De organisatie heeft Heerlen verruild voor het recreatiepark bij het grindgat. Volgens de organisatie is dit een plek die past bij de ambities. Het terrein is immers geschikt om zo'n 20.000 bezoekers per dag te ontvangen.

Lees ook: Essential verruilt Heerlen voor grindgat Oost-Maarland

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen