Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Indoor vervalt voor groot nieuwjaarsfeest

Geplaatst opzaterdag 13 oktober 2018 - 14:49

Dit jaar vindt er in het MECC in Maastricht geen indoorversie plaats van dancefestival Essential. In plaats daarvan wordt een groot nieuwjaarsfeest georganiseerd.

Essential heeft daarvoor de handen ineen geslagen met E&A Events en 4PM Entertainment, de organisatie achter het koningsdagfestival Kingsland.

Hello 2019
Op 31 december wordt onder de noemer Hello 2019 het nieuwe jaar ingeluid. Met artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, Boef en Wildstylez komen liefhebbers van dancemuziek en hiphop aan hun trekken in het MECC. Het nieuwjaarsfestijn vindt in drie steden tegelijk plaats: behalve in Maastricht ook in Den Bosch en Enschede. Sommige artiesten pendelen tussen deze steden om op te treden.

Koerswijziging
Sinds 2014 was het MECC in Maastricht het decor van Essential Indoor. Volgens Kenny Mordang van de organisatie komt de indoorversie van het dancefestival in ieder geval voor 2018 te vervallen. "Essential krijgt een nieuwe strategie", zegt de organisator. "Maar daar wordt achter de schermen druk aan gewerkt."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen