Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Festival verplaatst naar volgend jaar

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 13:30

Het Essential Festival, dat wordt georganiseerd in Oost-Maarland, is verplaatst naar volgend jaar. De organisatie zegt geen festival te kunnen organiseren met de huidige maatregelen rondom het coronavirus.

Het festival zou op 5 september plaatsvinden.

Voorbereidingen
De organisatie zegt op Facebook druk bezig te zijn geweest met de voorbereidingen voor het festival. "We hebben alles gedaan in onze macht om het evenement door te kunnen laten gaan, helaas blijken de versoepelingen onvoldoende om het Essential festival in september te kunnen laten plaatsvinden."

Met name de anderhalve meter blijkt een lastige factor te zijn. "Het is niet mogelijk om aan de huidige (1,5 meter) maatregel te voldoen met ons festival, het is dus ook niet mogelijk om het vergunning traject voor te zetten."

2021
De editie van 2020 zal nu worden verplaatst naar 2021. "Gekochte tickets blijven geldig voor volgend jaar", zo laat de organisatie weten. Wel doet de organisatie een oproep om iedereen om het festival te steunen, door geen geld terug te vragen en het gekochte ticket volgend jaar te gebruiken. "Daarmee proberen we met alle organisatoren in Nederland de festivalwereld in leven te houden."

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen