Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Festival strikt Rondé en Di-rect

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 18:23

Essential Festival heeft twee nieuwe namen aan het affiche toegevoegd. Rondé en Di-rect zullen hun opwachting maken op de mainstage van het festival bij het grindgat Oost-Maarland bij Eijsden.

Daarmee is de line-up van het festival, dat op 7 september plaatsvindt, bijna compleet.

Pinkpop
Di-rect stond vorig jaar nog op het podium van Pinkpop. De Haagse band werd toen opgetrommeld omdat The Kooks de show had gecanceld. Deze week is ook de komst van Rondé wereldkundig gemaakt. Eerder bevestigde de festivalorganisatie al de komst van zangeres Maan, rapper Lil Kleine, Jody Bernal en hiphopformatie Broederliefde.

Ex on the Beach
In totaal heeft het festival acht podia. Een podium zal worden gevuld door Ex on the Beach-ster Wayne Siebenga. De Sittardenaar zorgt onder de vlag van Rave Atelier dat het technostage vorm krijgt.

Lees ook: Ex on the Beach-ster Wayne krijgt eigen podium op Essential

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen