Overslaan en naar de inhoud gaan

Essential Festival strikt Rondé en Di-rect

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 18:23

Essential Festival heeft twee nieuwe namen aan het affiche toegevoegd. Rondé en Di-rect zullen hun opwachting maken op de mainstage van het festival bij het grindgat Oost-Maarland bij Eijsden.

Daarmee is de line-up van het festival, dat op 7 september plaatsvindt, bijna compleet.

Pinkpop
Di-rect stond vorig jaar nog op het podium van Pinkpop. De Haagse band werd toen opgetrommeld omdat The Kooks de show had gecanceld. Deze week is ook de komst van Rondé wereldkundig gemaakt. Eerder bevestigde de festivalorganisatie al de komst van zangeres Maan, rapper Lil Kleine, Jody Bernal en hiphopformatie Broederliefde.

Ex on the Beach
In totaal heeft het festival acht podia. Een podium zal worden gevuld door Ex on the Beach-ster Wayne Siebenga. De Sittardenaar zorgt onder de vlag van Rave Atelier dat het technostage vorm krijgt.

Lees ook: Ex on the Beach-ster Wayne krijgt eigen podium op Essential

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen