Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaren redacteur/verslaggever met presentatie-ambitie (m/v)

L1 is een toonaangevende media-instelling in Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant. Van belang en boeiend voor elk deel van de provincie, voor elke Limburger en voor iedereen die in onze regio is geïnteresseerd.

Wil jij werken bij de meest bekeken werkgever van Limburg?
We zijn op korte termijn op zoek naar een:

Ervaren redacteur/verslaggever met presentatie-ambitie (m/v)

Standplaats Maastricht
36 uur per week

Wat zijn je taken?

Je maakt verhalen voor met name het dagelijkse actuele programma L1mburg Centraal, op locatie of op de redactie. Je bereidt nieuwsitems voor, schrijft pakkende teksten en monteert voor tv en radio. Als verslaggever kun je ook zelf items draaien.

Je bent een ervaren journalist, die ook onder hoge tijdsdruk creatieve ideeën heeft en natuurlijk veel oog heeft voor onze vele online-kanalen met hun specifieke kenmerken. Als redacteur/verslaggever lever je regelmatig live-bijdragen. En je kunt (meteen of op termijn) L1mburg Centraal mede presenteren.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dan heb je HBO werk- en denkniveau en relevante journalistieke ervaring bij een omroep, krant of online-medium. Je bent stressbestendig, bereid regelmatig in weekeinde en avonduren te werken en je bent een gedreven teamspeler. Je hebt goed ontwikkelde sociale communicatieve vaardigheden. In onze wereld behoren veranderingen tot de orde van de dag, dus je bent veranderingsgezind. Jij weet zélf het verschil te maken!

Wat kan L1 je bieden?

L1 biedt een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Er werken bij L1 enthousiaste en gedreven medewerkers en er is sprake van een open cultuur. Het basissalaris is marktconform en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij L1 is de omroep CAO van toepassing. Inschaling is in salarisschaal G.

Herken jij je in deze advertentietekst?

Stuur vóór 14 mei 2019 je sollicitatiebrief met cv naar solliciteren@L1.nl, t.a.v. Fabiënne Rousch,

HR Manager, onder vermelding van sollicitatie ervaren redacteur/verslaggever.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Leo Hauben, Hoofdredacteur, 06 – 55 17 48 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.