Overslaan en naar de inhoud gaan

Ervaren Freek Thoone hoopt op veel doelpunten en assists

Geplaatst opdinsdag 2 augustus 2016 - 8:39

Freek Thoone hoort inmiddels bij de meest ervaren spelers van Achilles '29 en dus wil hij komend seizoen belangrijk zijn voor de ploeg uit Groesbeek.

De aanvaller uit Leunen behoort tot het selecte groepje 'oudjes' in de selectie van Achilles en dus wordt er komend seizoen ook van Thoone iets meer verwacht.

Ervaring
"
Ik ben gemiddeld zes jaar ouder dan de rest van de spelers. Ik wil dit seizoen belangrijk zijn met mijn ervaring en natuurlijk hoop ik op veel doelpunten en assists", zegt Thoone daarover tegen de Gelderlander.

Overstap
De aanvaller uit Leunen begon bij Achilles toen de ploeg nog uitkwam bij de amateurs, maar maakte moeiteloos de overstap naar het profvoetbal. Dat de club vooruitgang heeft geboekt is volgens Thoone duidelijk, al zorgt dat soms ook voor problemen.

Vakantie
"We trainen zes keer per week, dat was eerst drie. Met mijn werk als
sportconsulent is dat moeilijk te combineren. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, dus ik mag weleens een training missen. Ik heb binnenkort twee weken vakantie, dus kan ik dan echt leven als een profvoetballer."

Fortuna
Het seizoen van Achilles begint vrijdag met een wedstrijd tegen Fortuna. Een confrontatie die Thoone met vertrouwen tegemoet ziet. "Als we ons niveau halen, weet ik zeker dat we een goed resultaat kunnen boeken als we vrijdag tegen Fortuna Sittard aan de competitie beginnen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Freek Thoone twee jaar langer bij Achilles '29
Lichte hersenschudding en bult op hoofd voor Freek Thoone
Freek Thoone maakte winnende treffer voor Achilles'29
Freek Thoone schiet Achilles naar winst
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen