Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstige waarschuwing Inspectie voor Mosae Zorggroep

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 15:39

De gezondheidsinspectie heeft een ernstige waarschuwing gegeven aan de stichting Mosae Zorggroep, die ouderenzorg en thuiszorg verleent in Maastricht en omgeving.

Deskundigheid, kwaliteit en veiligheid zijn volgens de inspectie in het geding.

Gebrek aan deskundigheid
Zo constateert de inspectie "dat Mosae te weinig en onvoldoende deskundige zorgverleners inzet". In april werd Mosae al onder verscherpt toezicht geplaatst en kreeg de stichting een half jaar de tijd om de situatie te verbeteren. Dat is onvoldoende gebeurd, zegt de inspectie nu.

Lees ook: Stichting Mosae Zorggroep onder verscherpt toezicht

Ultimatum
Mosae krijgt uiterlijk tot en met 7 februari de tijd om onder meer te regelen dat 'het zorgaanbod in alle diensten op alle afdelingen past bij de zwaarte van de cliënten en de behoefte aan zorg die zij nodig hebben'.

Cliëntenstop
De stichting mag voorlopig ook geen nieuwe cliënten aannemen op de locaties Campagne, Scharwyerveld en Licht & Liefde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen