Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstige aanrijding: 16-jarige fietser gewond

Geplaatst opdinsdag 19 november 2019 - 8:48

Een 16-jarige fietser is dinsdagochtend in Reuver bij een aanrijding met een auto gewond geraakt.

De politie spreekt van een ernstig ongeval. Er is een traumahelikopter opgeroepen.

Kesselseweg
Het ging rond 08:00 uur mis op de kruising van de Kesselseweg en de Sint Lambertusweg. Over de exacte toestand van het jonge slachtoffer is niets bekend.

Video: Track '88/L1

Traumahelikopter
Het slachtoffer is per ambulance naar de traumahelikopter gebracht. Die heeft de fietser vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Verhoord
De bestuurder van de auto wordt op het politiebureau verhoord. De weg waar het ongeval plaatsvond, is vanwege politie-onderzoek voorlopig afgesloten. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen