Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstig zieke Timothy (7) thuis overleden

Geplaatst opdinsdag 31 juli 2018 - 9:48

De zevenjarige Timothy Witpeerd uit Heerlen is maandagavond overleden. De jongen had een tumor op zijn hersenstam en onderging een speciale chemokuur in Mexico. Hij overleed thuis.

In september vorig jaar werd er bij Timothy Witpeerd een tumor op zijn hersenstam (DIGP) ontdekt, nadat zijn ogen raar begonnen te doen.

Uitbehandeld
Timothy kreeg verschillende bestralingen, maar al snel bleek dat hij in Nederland uitbehandeld was. Verdere behandeling zou alleen levensverlengend zijn. Na een zoektocht op internet ontdekten de ouders van Timothy dat er in een kliniek in Mexico wel een behandeling van DIPG mogelijk was. Mede dankzij een inzamelingsactie kon de jongen hier ook daadwerkelijk behandeld worden.

Lees ook: Inzamelingsactie voor behandeling zieke Timothy (7)

Ondanks de behandeling ging Timothy lichamelijk achteruit. Begin juli kwam het gezin weer thuis.

Overleden
Zijn ouders maakten dinsdagochtend via Facebook bekend dat Timothy maandagavond in hun armen is overleden. "Hij heeft harder gevochten dan menig volwassene zou doen en veel harder dan je van een kind van zeven mag verwachten."

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen