Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstig ongeval in America, bestuurder op de vlucht

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 20:22

Op de Hofweg in America is zaterdagavond een auto tegen een boom geknald. Twee inzittenden van het voertuig raakten daarbij ernstig gewond. Een derde inzittende, de bestuurder, is op de vlucht geslagen.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond rond 19:00 uur. Er was geen ander voertuig bij het ongeval betrokken.

Update: Gevluchte automobilist gewond gevonden in maisveld

Traumahelikopter
De twee inzittenden zaten door de botsing bekneld in het voertuig. Zij zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Er werden vanwege het ongeval twee traumahelikopters opgeroepen. Eén slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd, de andere per traumahelikopter. De twee raakten allebei ernstig gewond.

Op de vlucht
De bestuurder van de auto is van de plaats van het ongeval gevlucht. Hij is mogelijk ook gewond geraakt door de botsing. De politie is naar hem op zoek.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen