Overslaan en naar de inhoud gaan

Ernstig ongeval in America, bestuurder op de vlucht

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 20:22

Op de Hofweg in America is zaterdagavond een auto tegen een boom geknald. Twee inzittenden van het voertuig raakten daarbij ernstig gewond. Een derde inzittende, de bestuurder, is op de vlucht geslagen.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond rond 19:00 uur. Er was geen ander voertuig bij het ongeval betrokken.

Update: Gevluchte automobilist gewond gevonden in maisveld

Traumahelikopter
De twee inzittenden zaten door de botsing bekneld in het voertuig. Zij zijn door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. Er werden vanwege het ongeval twee traumahelikopters opgeroepen. Eén slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd, de andere per traumahelikopter. De twee raakten allebei ernstig gewond.

Op de vlucht
De bestuurder van de auto is van de plaats van het ongeval gevlucht. Hij is mogelijk ook gewond geraakt door de botsing. De politie is naar hem op zoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen