AZC Asielzoekerscentrum Heerlen

Eritrees meisje (10) overleden na val uit raam azc

Het Eritrese meisje dat vorige week uit een raam van het azc in Heerlen is gevallen, is donderdag in het ziekenhuis in Maastricht overleden.

AZC Asielzoekerscentrum Heerlen
Eritrees meisje in kritieke toestand na val uit raam azc

Het meisje dat zaterdag uit een raam is gevallen bij het asielzoekerscentrum in Heerlen ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Stille tocht Brunssum (9 okt 2019)
En dan ben je nieuws: Theo denkt dagelijks aan Fhtawit (5)

Aan het einde van het jaar zoekt 1Limburg mensen op die in 2019 ineens het nieuws haalden. Dinsdag gaan we langs bij Theo Senden in Brunssum.

Vrachtwagen oplegger truck verstekeling
Politie schiet Belgen te hulp bij vangen verstekelingen

De politie Heuvelland en de marechaussee hebben collega's in België geholpen met het vangen van een groep vrachtwagenverstekelingen.

Venrayse vluchtelingen naar Nationale Kinderherdenking

Een bijzondere dodenherdenking voor Mohammed (10) uit Syrië en Kisanet (11) uit Eritrea. De kinderen ontvluchtten hun land en wonen tegenwoordig in Venray.

Treinaanrander veroordeeld tot 15 maanden cel

De negentienjarige asielzoeker Aman K. uit Eritrea is door de rechtbank in Assen veroordeeld tot 15 maanden cel voor aanranding van meisjes en jonge vrouwen.

OM wil 1,5 jaar cel voor treinaanrander

Tegen een asielzoeker uit Eritrea heeft justitie dinsdag anderhalf jaar cel geëist voor een reeks aanrandingen in treinen en op stations.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV