Gijzelnemer van Caberg vrij na veertien jaar tbs

Na ruim veertien jaar zit het tbs-traject van Maastrichtenaar Eric E. (54) erop. De rechter heeft in hoger beroep besloten dat hij nu ├ęcht vrij is, nadat hij in 2004 tbs kreeg voor het gijzelen van zijn kinderen.

Gijzelnemer Eric E. nog niet verlost van tbs

Eric E., de gijzelnemer van Caberg, moet zich blijven houden aan de opgelegde tbs-voorwaarden. Dat heeft de rechtbank van Roermond bepaald.

Gijzelnemer van Caberg Eric E. is 'roestige bom'

Eric E., de gijzelnemer van Caberg, is een 'roestige bom uit de Tweede Wereldoorlog'.

'Gijzelnemer van Caberg' hoopt na 14 jaar tbs op nieuwe start

Hij was landelijk nieuws in 2004, toen hij vier van zijn kinderen gijzelde in de Maastrichtse wijk Caberg. Ruim veertien jaar later hoopt Eric E. (54) op een nieuwe start.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV