Overslaan en naar de inhoud gaan

Eric Clapton laat Pinkpop links liggen

Geplaatst opwoensdag 2 oktober 2019 - 17:23

In het traditionele gespeculeer over welke artiesten volgend jaar op Pinkpop staan, kan Eric Clapton alvast van het lijstje worden geschrapt.

De Engelse gitarist kondigde woensdag zijn nieuwe tournee aan. In het Pinkpop-weekend van 18 tot en met 21 juni staat Clapton eerst in Antwerpen en daarna in Amsterdam op het podium.

Ouder dan Pinkpop
De nu 74-jarige Eric Clapton staat al sinds begin jaren zestig op het podium, eerst bij bands als The Yardbirds, Cream en Derek and the Dominos en daarna onder zijn eigen naam. Daarmee bestaat de artiest Eric Clapton al langer dan het festival Pinkpop. Daar stond hij overigens nog nooit op het podium.

Taylor Swift
Op dit moment is het nog volstrekt onduidelijk welke artiesten er in juni volgend jaar spelen op Pinkpop. Wel staat vast dat ook Taylor Swift Landgraaf links laat liggen tijdens haar Europese festivaltour, komende zomer.

Lees ook: Taylor Swift slaat Pinkpop over tijdens festivaltour

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen