Overslaan en naar de inhoud gaan

Eric Clapton laat Pinkpop links liggen

Geplaatst opwoensdag 2 oktober 2019 - 17:23

In het traditionele gespeculeer over welke artiesten volgend jaar op Pinkpop staan, kan Eric Clapton alvast van het lijstje worden geschrapt.

De Engelse gitarist kondigde woensdag zijn nieuwe tournee aan. In het Pinkpop-weekend van 18 tot en met 21 juni staat Clapton eerst in Antwerpen en daarna in Amsterdam op het podium.

Ouder dan Pinkpop
De nu 74-jarige Eric Clapton staat al sinds begin jaren zestig op het podium, eerst bij bands als The Yardbirds, Cream en Derek and the Dominos en daarna onder zijn eigen naam. Daarmee bestaat de artiest Eric Clapton al langer dan het festival Pinkpop. Daar stond hij overigens nog nooit op het podium.

Taylor Swift
Op dit moment is het nog volstrekt onduidelijk welke artiesten er in juni volgend jaar spelen op Pinkpop. Wel staat vast dat ook Taylor Swift Landgraaf links laat liggen tijdens haar Europese festivaltour, komende zomer.

Lees ook: Taylor Swift slaat Pinkpop over tijdens festivaltour

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen