Overslaan en naar de inhoud gaan

Ereteken Maastricht voor Tefaf-directeur

Geplaatst opdonderdag 5 februari 2015 - 17:16

Directeur Paul Hustinx (61) van The European Fine Art Fair (Tefaf) heeft donderdag uit handen van burgemeester Onno Hoes het Teken van Verdienste gekregen van de stad Maastricht.

Hustinx, geboren in Roermond, vindt het tijd voor een frisse blik en nieuwe inzichten en gaat 1 september met vervroegd pensioen.

Sotheby's
Zijn opvolger wordt Patrick van Maris, die ruim 25 jaar internationale ervaring in de kunstwereld heeft opgedaan bij veilinghuis Sotheby’s.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

15.000 mensen bij Roze Zaterdag in Maastricht
Patrick van Maris volgt Paul Hustinx op als TEFAF-directeur
Middeleeuws Duits evangelieboek op de TEFAF Maastricht
Rijksmuseum koopt dijkdoorbraak op TEFAF
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen