Overslaan en naar de inhoud gaan

Er is gestemd: finalisten MKB L1mburg Prijs bekend

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 11:08

Beej Benders uit Venlo, Maison Blanche Dael uit Maastricht en het Heerlense Re Use Materials strijden in de finale om de MKB L1mburg Prijs 2019.

Het publiek heeft kunnen stemmen op de genomineerden, waarbij deze drie uit de bus kwamen als finalisten. De jury reikt de prijs op 12 juni uit.

Meerwaarde
Net als voorgaande jaren, organiseert ondernemersorganisatie MKB-Limburg samen met L1 deze wedstrijd. De onderliggende gedachte is 'van winst naar waarde'. Met andere woorden: een goed verdienmodel is niet het enige belangrijke. Het gaat ook om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De jury bezoekt komende tijd de drie finalisten. Monique Princen is de voorzitter van MKB-Limburg en van deze jury. De kandidaten worden beoordeeld op doorzettingsvermogen, creativiteit, gedurfd optreden, continuïteit en imago.

Beej Benders
De eerste finalist, Beej Benders uit Venlo, komt voort uit ervaring binnen de supermarktbranche. Regionaal aanbod van producten en regionale samenwerking staan centraal, naast een gevarieerde staff.

Blanche Dael
Ook Maison Blanche Dael, gespecialiseerd in het branden van koffie en pinda's, maakt kans op de titel. Duurzaamheid en eerlijk zakendoen heeft het bedrijf hoog in het vaandel staan.

Re Use Materials
Re Use Materials uit Heerlen voert gebouwinventarisaties uit. Hierbij wordt gewerkt met regionale sociale ondernemingen en met mensen die wat verder van de arbeidsmarkt af staan. Ook heeft het bureau het bureau een systeem ontwikkeld om bijvoorbeeld hergebruik van materialen te promoten en CO2 impact te berekenen.

Winst
Het bedrijf dat wint, ontvangt de titel, de mogelijkheid om voor tienduizend euro te adverteren bij L1 en een kunstwerk van Chris Gadiot.

De winnaar wordt op 12 juni bekend gemaakt tijdens een live tv-uitzending op L1.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen