Overslaan en naar de inhoud gaan

Epense schapenhouder Janine doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Geplaatst opmaandag 30 augustus 2021 - 7:07

In het nieuwste seizoen van Boer zoekt Vrouw is een Limburgse schapenhouder op zoek naar een leuke man. Janine werd zondag met nog negen andere boeren voorgesteld aan het publiek in het populaire televisieprogramma.

De 31-jarige Janine runt samen met haar ouders een begrazingsbedrijf met 3000 schapen, Schaapskooi Mergelland in Epen.

Harde werker
Schapen en honden maken deel uit van haar dagelijks leven. Het is keihard werken. "Ik loop met de schapen in de mooiste stukjes natuur van Zuid-Limburg. Heuvelachtig, mooie vergezichten, bossen. En dan de beleving met de schapen erbij, dat is mijn ultieme vrijheid", vertelt Janine.

De schapenhoudster is één van de tien boeren die meedoet aan het twaalfde seizoen van het kijkcijferkanon Boer zoekt Vrouw. Zondag begon het nieuwe seizoen met het voorstellen van de boeren.

Echte vent
Janine zoekt een man die haar flink tegengas kan geven. "Ik neem geen blad voor de mond, ik vind het fijn als iemand anders dat ook heeft en me goed weerwoord kan geven." Naast haar werk vindt Janine familie en vrienden ook erg belangrijk. En drinkt ze graag gezellig een biertje.

Haar ideale partner hoeft niet per se mee te werken op het bedrijf. Als hij maar ergens passie voor heeft. "Ik ben niet iemand die het hele weekend thuisblijft, daar ben ik te energiek voor, te gedreven."

Kijkcijferkanon
Boer Zoekt Vrouw bestaat al bijna zeventien jaar en is een van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie. Zondag keken 2,3 miljoen mensen naar de eerste aflevering. Boer zoekt Vrouw was daarmee het best bekeken programma van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek.

De aftrap van het nieuwe seizoen werd iets minder goed bekeken dan vorig seizoen, toen nog bijna 2,6 miljoen mensen klaar zaten voor het voorstelrondje. De reeksen daarvoor werden nog veel beter bekeken met zelfs cijfers richting de 4 miljoen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen