Overslaan en naar de inhoud gaan

EOD opgeroepen na vondst van munitie in woning

Geplaatst opwoensdag 24 mei 2017 - 16:24

In een woning in Koningsbosch is de politie woensdagmiddag op een hoeveelheid munitie en wapens uit de Tweede Wereldoorlog gestuit.

De politie heeft de Explosieven Opruimingsdienst ingeschakeld. Om hoeveel munitie het gaat, en wat voor soort, is niet duidelijk. De woning ligt in de buurtschap Spaanshuisken, even buiten het dorp aan de Duitse grens.

Opruimen
Volgens omwonenden werden er in het pand allerlei oude spullen opgeruimd. Waarschijnlijk is daarbij de munitie tevoorschijn gekomen.

De wapens die niet volgens de regels onklaar zijn gemaakt, zijn in beslag genomen. De bewoner is aangehouden.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Bejaarde man uurtje vermist in Koningsbosch
Politie nacht stock
Auto-inbrekers opgepakt in Koningsbosch na achtervolging
Controle Koningsbosch (8 jan 2020)
Motorrijder rijdt 69 km/u te hard en raakt rijbewijs kwijt
OVerval Koningsbosch (12 maart 2021)
Winkel overvallen in Koningsbosch: dader op de vlucht
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen