Overslaan en naar de inhoud gaan

Enthousiaste teambaas Horner: dit is de klassieke Max

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 8:06

Teambaas Christian Horner is dolenthousiast over het optreden van Max Verstappen in de GP van de Verenigde Staten.

"Dit is de klassieke Max", zei Horner nadat de coureur van Red Bull vanaf de achttiende startplek naar de tweede plaats reed.

"Hij geeft nooit op. Wat een wedstrijd heeft hij gereden", aldus Horner. "Ik denk dat hij na een ronde al op de negende plaats lag. Om op het eind nog om de overwinning te racen, met bovendien Lewis Hamilton op betere banden achter zich, is ongelooflijk.''

Lees ook: Max Verstappen trapte schoen kapot voor tweede plek

Versnellingsbak
Na een mislukte kwalificatie en een gridstraf wegens het vervangen van zijn versnellingsbak moest Verstappen in het achterveld starten, maar dat bleek geen probleem. Vorig jaar was hij in Austin ook al van de zestiende naar de derde plaats gereden, maar nu moest hij ook nog Hamilton, vergeefs op jacht naar een beslissing in het wereldkampioenschap van de Formule 1, achter zich houden.

"Briljant", aldus Horner. "Met Lewis meteen achter zich moest hij ook nog verdedigen. Ik denk dat hij anders in de laatste ronden nog voor de winst had kunnen gaan. Dit is waarom de mensen op televisie naar de races kijken of naar het circuit komen."

Supersoftbanden
Horner was ook verbaasd dat Verstappen de race op zijn supersoftbanden kon uitrijden. "Dat heeft misschien nog wel de meeste indruk gemaakt. Wij waren er van overtuigd dat hij nog een keer moest wisselen, maar het lukte hem."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen