Jong talent Milan Ossen wint Best Social Media Award

Milan met zijn gewonnen award © Instagram Milan Ossen
De 18-jarige Milan Ossen uit Heerlen heeft donderdagavond in de Kromhouthal in Amsterdam de Best Social Media Award gewonnen in de categorie 'Beste Talent'.
Vanuit zijn hotel in de hoofdstad spreekt hij vrijdagmorgen in de L1 Nieuwsshow op L1 Radio over het bijzondere moment: "Toen ik daar zat, begon er wel wat spanning te komen. Ik had toch sterke concurrentie. Maar toen ik won, was het zo'n mooi moment en ik had het niet verwacht. Het was echt heel mooi om mee te maken."

Allerjongste

Hij vervolgt: "Heel bijzonder, in het begin dacht ik: 'hoor ik hier wel bij?' Ik was de allerjongste. Ik stond op het begin van de avond op de rode loper, en de helft van de fotografen herkenden me niet. Maar toen ik daarna met de award verscheen, stonden ze allemaal te popelen voor een foto."
'Welke social pionier van 30 jaar of jonger weet diens talent en ambitie om te zetten in originele en effectieve content?', was de hamvraag voor de winnaar van de categorie 'Beste Talent'. Als winnaar mag Ossen zichzelf nu hét talent in de mediabranche 2024 noemen.

Eigen bedrijf

Zelf heeft Milan al sinds twee jaar - toen hij pas 16 jaar was - zijn eigen content- en marketingbureau. "We maken bedrijfsvideo's, reclame, promotie, TikToks en posts op Instagram." Hij heeft het bedrijf in de coronaperiode opgericht, toen hij naar eigen zeggen een 'gat in de markt' ontdekte. "Het is de laatste jaren zo groot geworden, binnen de social media wereld en influencers, dat ik er mee opgegroeid ben." Zijn jonge leeftijd ziet hij vooral als een kracht: "Door jonge talenten in dit bedrijf te laten werken, met een jong brein, en met veel kennis van social media, werkt het."
De uitreiking is hieronder vanaf de 48ste minuut terug te zien:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!