Memoires Hubert van Hoof in boekvorm

Het boek In My Life van Hubert van Hoof © collectie Hubert van Hoof
De memoires van de overleden radiopresentator Hubert van Hoof verschijnen eind januari in boekvorm. Vanaf 29 januari is het boek 'In My Life – 50 jaar Rock ’n Roll met Hubert van Hoof' in een beperkte oplage verkrijgbaar bij een aantal winkels in Maastricht, Venlo en Amsterdam.
Van Hoof overleed op 31 december.

50 Columns

Het boek bevat 50 columns, kanttekeningen en vooral veel foto’s uit Huberts talloze fotoboeken. De laatste maanden van zijn leven werkte Van Hoof aan dit boek en de drukproeven zijn nog door hem goedgekeurd voordat hij overleed.

Indrukwekkend

Arnold Rijpens , drijvende kracht achter radioprogramma The Originals over het boek waarvan hij de drukproeven mocht inzien tijdens een bezoek aan het hospice waar Hubert de laatste dagen van zijn leven verbleef: "Het is indrukwekkend om te zien waar Hubert overal bij is geweest, hij staat ook met iedereen op de foto. Ik kom daar binnen en Hubert liet me de drukproeven zien. Daar heeft hij de laatste weken van nog heel veel werk ingestoken."

Uitvaart

Hubert van Hoof werd dinsdag in besloten kring begraven. De dienst, door hemzelf hootenanny genoemd, in de Maastrichtse St. Jan werd opgeluisterd door live-optredens van muzikale vrienden als Arno Adams, Jack Poels van Rowwen Hèze en Henk Steijvers van de Janse Bagge Bend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!