Zien: André Rieu, John Tana en Wim Hillenaar treden op

John Tana kwam als verrassing tijdens de boekpresentatie van Marjorie Rieu in Maastricht © L1 (Ruud van Broekhoven)
Wereldster André Rieu, Maastrichtse trots John Tana en de 'nieuwe' burgemeester van Maastricht, Wim Hillenaar, die samen optreden. Dat gebeurde woensdagochtend bij de boekpresentatie van Marjorie Rieu, de vrouw van André.
Marjorie heeft haar boek 'Dromen Worden Werkelijkheid - Een Tweeling Op Bezoek Bij André Rieu' in het Maastrichts laten schrijven, en voor de lancering werden ook John Tana en de burgemeester uitgenodigd.

Optreden

Burgemeester Hillenaar, die opgroeide in Gelderland, kreeg daarbij Limburgse les en mocht dat al snel in de praktijk brengen. Het duurde dan ook niet lang voordat de drie heren samen gingen optreden, zoals hieronder in de video is te zien.

Boek Marjorie

Het eerste exemplaar van Marjorie's kinderboek werd in de studio van André, tijdens een repetitie met het Johann Strauss Orkest, uitgereikt aan burgemeester Wim Hillenaar.
Het boek gaat over een tweeling die André Rieu bezoekt, zowel in zijn kasteel als in zijn studio tijdens een orkestrepetitie. De twee zijn grote fans van de violist en mogen backstage bij een Vrijthof-concert komen en vinden alles spannend. Het boek werd in 2009 al uitgebracht en is nu in het Maastrichts geschreven door Hortense en Bèr Brounts.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!