Venlose toetsenist Colly Franssen overleden

Stockfoto © Istock
Toetsenist Colly Franssen is overleden. De graag geziene gast bij regionale bluesartiesten overleed begin deze week op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.
Dat meldt Omroep Venlo.
Een maand geleden postte Franssen een foto op Facebook. Van hemzelf op een ziekenhuisbed. "Tja, daar lig je dan. De 2e chemo. Nou, dan weten jullie wel hoe laat het is denk ik.... Maar voorlopig geven we niet op", schreef hij erbij.

Hartverwarmend

Franssen oogde moe maar monter, maar daarna ging het met zijn gezondheid snel bergaf. Voor het weekend verscheen op hetzelfde account een aankondiging dat het niet meer lang zou duren. Met daaronder volop hartverwarmende reacties van vrienden, kennissen en muzikanten die met hem het podium deelden. Hartverwarmende reacties die Franssen tekenen.

Arno Adams

Bluesmuzikant Colly Franssen heeft een lange rij aan bands en artiesten met wie hij speelde. Venlonaren zullen hem kennen van Phil Bee & The Buzztones en King Mo, maar ook als lid van de Guy Smeets Band. Hij speelde ook met Arno Adams, John Theuws en Ex Ronny Toober.

Serzjant Paeper

Franssen was ook een van de leden van de Serzjant Paeper-band die in 2006 het Zomerparkfeest opende met een Venlose interpretatie van het beroemde Beatles-album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!