52.000 kaarten verkocht voor Het was Zondag in het Zuiden

Première van Het was Zondag in het Zuiden in De Doolhof in Tegelen © Bjorn Frins (Toneelgroep Maastricht)
Er zijn ruim 50.000 kaarten verkocht voor de musical Het was Zondag in het Zuiden. Dat heeft de producent maandag bekendgemaakt.
De musical over het hoogwater in Limburg is nog tot en met 2 september te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Doek valt op 2 september

De kaartverkoop heeft volgens producent Leon Thommassen nog een vlucht genomen voor de laatste twee speelweken. "De speelperiode zal echter niet verlengd worden. Het doek zal echt vallen na de laatste voorstelling op zaterdag 2 september."

Door publiek omarmd

Producent en regisseur Servé Hermans is blij dat de musical over het hoogwater in Limburg sinds de eerste try-out omarmd is door het publiek. "Met of zonder regen, de tribune zit iedere avond goed vol. Veel bezoekers hebben de overstromingen zelf meegemaakt. Bij het zien van de musical en het horen van de muziek van Rowwen Hèze komen veel herinneringen weer naar boven. Maar ook mensen die niet uit Limburg komen of geen overlast hebben gehad van het hoogwater worden gegrepen door het verhaal."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!