Artiesten Ben Verdellen tribute-concerten bekend

Ben Verdellen © L1 (Henk Hover)
De line-up voor de afscheidsconcerten van Ben verdellen is bekend. Jip Verdellen, Sef Thissen, Lotti Boermans, Bart Janssen, Roel Backus en Leta Bell zullen de Blerickse zanger toezingen tijdens de twee shows op 15 en 16 september.
Genoemde artiesten worden begeleid door een 10-koppige live-band onder leiding van Wim Naus. Verdellen zelf werd aan de vooravond van zijn afscheidsconcerten op 31 juli 2022 getroffen een hartstilstand en lag twee weken in coma. Hij gaf eerder aan dat hij blij is met de twee shows. Hij zal zelf als eregast aanwezig zijn op beide avonden.

Kaartjes omruilen

Tussen 27 juli en 26 augustus vinden er zes 'Entreekaartenomruilavonden’ plaatsvinden in het Blerickse Raodhoes. Reeds eerder gekochte kaarten voor de uitgestelde shows kunnen daar omgeruild worden voor tickets voor de avonden in september. Naar verwachting zullen er daarna nog maar weinig kaarten overblijven voor nieuwe geïnteresseerden.
Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van 't Raodhoes.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!