Bart Storcken drie keer in de Limburgse 10 Hitlijst

Bart Storcken tijdens Tieëkezinge Kirchroa 2023 © L1
Accordeonist en liedjesschrijver Bart Storcken staat maar liefst drie keer in de nieuwste editie van de Limburgse 10, de hitlijst van L1.
Afgelopen zaterdag was in het L1 Radioprogramma Plat-eweg weer een nieuwe editie te horen van de Limburgse 10. Opvallend feit is het gegeven dat Bart Storcken drie keer voorkomt in die lijst. De nieuwe single 'Demarrage', van zijn band Träcksäck, is te vinden op een zesde plaats. Diezelfde band begeleidt John Tana op zijn nieuwste single 'Geflirt mit dien mam' en daarnaast tekende Storcken ook nog samen met Bas Keltjens voor het nummer 'Haw e pläötske vrij veur miech' van Beppie Kraft.
Nieuw op nummer 1 staat het Engelstalige debuut van zangers Dyanne Sleijpen. Samen met bigband Time Out nam ze het nummer 'Just Smile' op.
De volledige lijst, samengesteld door muziekkenners Carmen Nazarski ,Roger Schepers, Hubert Schunken, Ruud Kleinen, Huub Beeren, Ton Lexis, Jeroen Laven, Patrick Postulart, René de Serière en John Hendrix ziet er als volgt uit:
Limburgse 10 juli 2023
1 (-) Dyanne Sleijpen & Big band Time Out - Just Smile
2 (2) Damiën van Elburg - My love is on the run
3 (-) Beppie Kraft - Hauw e pläötske vrij veur miech
4 (4) Ivo Rosbeek & Lotgenoten - Van de berge nao de zieë
5 (1) Rowwen Hèze en Magtel de Laat - Ma's Water
6 (-) Träcksäck- Demarrage
7 (3) FEMKE - Attention
8 (-) auw sjottel - Went 't an miech leug
9 (-) John Tana & Träcksäck - Geflirt met dien mam
10 (5) Eefje Smeets - Zaoterdigmörges
nummer 11 Emma Kok - Strijder
In de maand augustus verschijnt er geen Limburgse 10-lijst. Begin september is er weer een nieuwe editie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!