Altijd al een gitaar van DeWolff willen hebben?

DeWolff in de Muziekgieterij in Maastricht. © Jean-Pierre Geusens
Altijd al een gitaar van rockband DeWolff willen hebben? Zorg dat je vooraan staat bij het optreden van het trio op Pinkpop, zaterdag.
Frontman en gitarist Pablo van de Poel kondigt op de sociale media van Pinkpop aan dat hij een gitaar gaat weggeven in Landgraaf.

Heel vet

De band stond in 2010 al een keer op Pinkpop, helemaal aan het begin van hun carrière. Van de Poel: "En aanstaande zaterdag staan we er dus weer. Dat is heel vet, maar wat misschien nog wel vetter is dat ik een van mijn gitaren ga weggeven. En jij kunt hem vangen. Zorg dat dan je aanstaande zaterdag vooraan staat bij de tentstage."
DeWolff opent zaterdag op het derde podium van Pinkpop. Het optreden start om 12:00 uur. Robbie Williams sluit de zaterdag af op het hoofdpodium.

Wereldrecord

De Geleense band heeft onlangs het record fastest vinyl verbroken. 2 uur, 59 minuten en 38 seconde. Dat is hoe lang DeWolff erover deed om van begin tot eind een LP op te nemen en die te verkopen. Met die tijd verbrak het gezelschap het wereldrecord, dat daarvoor op naam stond van Jack White, die het deed in 3 uur en 55 minuten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!