Goed weer gunstig voor festival Mama's Pride

Mama's Pride in het Burgemeester Damenpark in Geleen. © John Rutten
Met Moederdag staat het Burgemeester Damenpark in Geleen traditiegetrouw in het teken van Mama's Pride. Het tweedaagse festival kon rekenen dit weekend rekenen op duizenden bezoekers.
Zaterdag waren volgens de organisatie 8000 muziekliefhebbers in het park. Op zondag waren er 4000. De festivalbezoekers konden dit weekend onder meer genieten van optredens van Barn & Belle, John Tana, Personal Trainer, The Vices, Dowdelin, Solomon en Pinkpop-openingsact Madoux.

Sfeer

Zaterdag hadden de festivalgangers te maken met wisselvallig weer, maar zondag bleef het droog op het familiefestival. De sfeer zat er daardoor goed in.

Gratis festivals

Het publiek merkt er weinig van. Voor de veelal kleine organisaties van gratis festivals is het ieder jaar weer een 'hels karwei' om alles van de grond te krijgen. "Je moet wel een aantal 'gekken' hebben die het willen organiseren", zei Kees van den Berg van Mama's Pride in Geleen eerder in gesprek met L1.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!