Line-up Solar bekend: van The Opposites tot John Tana

The Opposites © ANP
Grote namen als The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, Son Mieux, Sunnery James & Ryan Marciano en Antoon zullen dit jaar het podium bestormen tijdens het Solar Weekend in Roermond. Ook artiesten van Limburgse bodem als John Tana en FeestDJRuud zullen niet ontbreken.
Het festival heeft dinsdag de line-up bekendgemaakt.

Van eigen bodem

Voor het eerst in tien jaar komt The Opposites naar Solar. De muziekgroep, bestaande uit Willy en Big2, maakte in 2005 de eerste stappen naar bekendheid. Het rapduo is onder meer bekend van de nummers Slaap, Licht Uit, Dom, Lomp & Famous, Slapeloze Nachten en Sukkel Voor De Liefde. In 2021 ging de Edison Pop Oeuvreprijs naar The Opposites. Ook De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Sunnery James & Ryan Marciano en Son Mieux staan in augustus op het hoofdpodium.

Dj's, rap en Limburgers

Verder draaien dj's La Fuente, Tony Junior en Nico Moreno op het festival. Liefhebbers van Nederlandse rap kunnen hun hart ophalen: Jonna Fraser, Poke en Bokoesam zullen ook aanwezig zijn. Festivalgangers kunnen dit jaar ook weer genieten van onze Limburgse helden, want FeestDJRuud, John Tana en Moksi zijn ook van de partij.
Solar Weekend vindt van 3 tot en met 6 augustus plaats aan De Maasplassen in Roermond.