Popfestival Mama’s Pride breidt uit met twee podia

Gezelligheid op Mama's Pride in Geleen. © John Rutten
Het gratis toegankelijke popfestival Mama’s Pride in Geleen breidt dit jaar uit met twee nieuwe podia, waaronder een podium voor jong talent uit Limburg.
Dat maakte het evenement vrijdag bekend.

Volt Stage

Het talentenpodium wordt de Volt Stage genoemd en is het resultaat van een samenwerking met het Sittardse poppodium Volt. Het podium biedt ruimte aan de top van het Limburgse poptalent. Madoux, Barn&Belle, LoMalo, Julia Sabaté, Tommy Gazer, Tower Crane Towers, Martin Sillen, Mala en Seymour Sachs zullen gedurende het festival hun opwachting maken.

Wilhelmina Stage

Ook de Wilhelmina Stage is nieuw. Volgens de organisatie wordt dit een plek waar gezelligheid en vermaak centraal staan. Onder meer de Frans-Maastrichtse volkszanger John Tana zal hier optreden. Andere namen worden later bekend gemaakt.

Line-up

Mama’s Pride biedt een gevarieerd muzikaal programma; van wereldmuziek tot indierock, en van neo-klassiek tot smartlap. Bekende namen in de line-up zijn o.a. Massada, Sophie Straat, en Hugh Cornwell (The Stranglers). Het volledige programma bevat veertig artiesten en wordt later deze maand naar buiten gebracht.
Het festival vindt op 13 en 14 mei plaats in het Burgemeester Damenpark Geleen en is gratis toegankelijk.