Oostrumse fotografe maakt jubileumfoto's prinses Beatrix

Van fotografe Gemmy Woud-Binnendijk uit Oostrum verscheen dinsdag een serie officiële fotoportretten van prinses Beatrix.
Prinses Beatrix is dinsdag 85 jaar geworden.

Voor de lens

Naast de portretten van de oud vorstin stonden ook Koning Willem Alexander en kroonprinses Amalia voor de lens. Op haar Facebookpagina schrijft Woud-Binnendijk: "Ik ben ontzettend vereerd dat ik het portret van drie generaties van de Koninklijke familie mag delen. Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Catharina-Amalia, Prinses van Oranje."

Zeventiende eeuw

Woud-Binnendijk laat zich graag inspireren door de lichtomstandigheden die te vinden zijn op schilderijen van meesters uit zeventiende eeuw. Haar foto's ogen dan ook als schilderijen uit de gouden eeuw.
Verstilling en veel oog voor detail zijn kenmerken van de fotografische stijl van de Oostrumse. De foto's zijn vanaf dinsdag te downloaden op de website van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!