Hub Stassen stopt in 2024 als buuttereedner

Hub Stassen heeft zijn afscheid aangekondigd. © L1
Buuttereedner Hub Stassen uit Kunrade kondigt donderdag zijn afscheid aan als buuttereedner.
In 2024 zal hij voor het laatst in de buut staan. Hij maakt dan een afscheidstournee door Limburg onder het motto Dat woar ut dan!

Kampioen

Hub Stassen is drievoudig Limburgs Buuttekampioen. In 1998 won het zijn eerste Groot Limburgs Buuttekampioenschap als D'r Bokser. In 2002 werd hij als chirurg kampioen en in 2015 werd hij Limburgs kampioen als D'r Tiroler. negen keer stond hij in de finale. In 2009 werd hij in Groenlo Nederlands buuttekampioen.

Cursus

Stassen besloot ooit een cursus buuttereednen te gaan volgen bij buuttecoach en oud-buuttereedner Jean Meijntz uit Geleen. Hij deed dat om zelfverzekerder te worden in zijn professionele werk als verkoper en vertegenwoordiger. Tot zijn eigen verrassing groeide hij uit tot een zeer succesvolle Limburgse buuttereedner.
Hij stond afgelopen 25 jaar niet alleen vaak in de buut maar werd ook op veel feesten en bijeenkomsten als presentator gevraagd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!