Buddenbruck-telg Miguel (23) in ziekenhuis na hartinfarct

Zoon Miguel voelt zich sinds dinsdagnacht al iets beter. © instagram Buddenbruckjes
De familie Buddenbruck uit Heerlen kreeg maandag een flinke klap te verwerken. Zoon Miguel werd getroffen door een hartinfarct. Hij ligt momenteel in een ziekenhuis in Duitsland.
De 23-jarige Miguel werd volgens moeder Thalita opeens "grauw en begon zijn hoofd te shaken." Daarop belde de familie de ambulance.

Infarct

Eenmaal aangekomen bij hen thuis gaf het ambulancepersoneel Miguel meteen een infuus en werd zijn bloed nagekeken. Vervolgens werd Miguel overgebracht naar een ziekenhuis in Duitsland. Op basis van de bloedresultaten werd daar later duidelijk dat het om een infarct ging.

'Mogen niet bij hem'

Door strenge Duitse regelgeving krijgt de familie tijdens zijn opname alles op afstand mee in het ziekenhuis. "Wij mogen nu niet bij hem. Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie." Als zijn bloedwaarden niet verbeteren, mag hij nog niet naar huis en is een overplaatsing naar het ziekenhuis in Heerlen mogelijk.

Even stapje terug

De familie is erg geschrokken, zo laat Thalita op Instagram weten. Het lijkt erop alsof het de laatste tijd allemaal even te veel was voor hun zoon. "Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug."

'Een huis vol'

Het gezin met elf kinderen was jarenlang wekelijks te zien in de serie 'Een huis vol' op NPO 1. In het verleden keken bijna een miljoen mensen per avond naar de serie.