Venlose Louisa Janssen uit Echte meisjes in de jungle gezet

Louisa Janssen is uit het programma 'Echte meisjes in de jungle' gezet © Louisa Janssen (Instagram)
Deelneemster Louisa Janssen uit Venlo is uit het programma 'Echte meisjes in de jungle' gezet nadat ze medekandidate Esmee Ipema heeft aangevallen.
In de aflevering die vorige week op Videoland verscheen, was te zien hoe de transgender vrouw, die bekend is van de realityshow Louisa en Rowan, zwart voor de ogen werd. Het incident gebeurde na irritaties over een verloren opdracht en de blijdschap bij andere deelnemers.

In het ziekenhuis

Louisa vloog uit het niets medekandidate Esmee aan. Die viel door de actie van een heuveltje en kwam op haar rug in een rijstveld terecht. Presentator Valerio Zeno probeerde vervolgens Louisa te stoppen. Esmee belandde door de aanval in het ziekenhuis en moest het programma verlaten.

Geweld niet getolereerd

In de aflevering die maandag op Videoland is verschenen, kwam naar voren welke consequenties het opstootje had. Nu blijkt dat RTL geen geweld tolereert en Louisa per direct heeft weggestuurd.
De Venlose heeft spijt van haar actie. Op haar eigen Instagram account gaat ze door het stof en vraagt ze om vergiffenis.